Wentzler

Wentzler Terneuzen

Over ons

Schoen- en Sleutelmakerij Wentzler

Over ons

Mijn naam is Robbert Wentzler.

Sinds 1994 eigenaar van schoen- en sleutelmakerij Wentzler in Terneuzen. We zijn begonnen in de lange Kerkstraat in Terneuzen, na vijf jaar verhuisd naar de markt. Nu alweer vele jaren actief in het winkelcentrum Schuttershof.

Ons assortiment is in de loop der jaren steeds verder uitgebreid, op de website ziet u een duidelijk overzicht van wat wij doen qua diensten en wat we aan te bieden hebben van producten. 


 

Welkom bij Schoen- en Sleutelmakerij Wentzler! Sinds 1994 zijn wij een vertrouwde naam in Terneuzen. Ons vakmanschap en klantgerichte service staan centraal in alles wat we doen. Bij ons kun je terecht voor een breed scala aan diensten. Naast het herstellen van schoenen bieden wij sleutelservices aan, inclusief autosleutels met transponder en fietssleutels​.

Daarnaast verzorgen wij officiële pasfoto’s en vervangen we horlogebatterijen en ritsen in jassen en tassen. Ons assortiment omvat ook lederwaren zoals tassen, riemen, en portemonnees, evenals horlogebandjes van het merk Hirsch​.

Wij staat klaar om je snel en vriendelijk te helpen. We streven ernaar om elke klant tevreden de deur uit te laten gaan met een eerlijke prijs en hoogwaardige service. Of je nu een nieuwe sleutel nodig hebt, een horloge wilt laten repareren, of je favoriete schoenen nieuw leven wilt inblazen, bij Schoen- en Sleutelmakerij Wentzler ben je aan het juiste adres. Kom langs in ons winkelcentrum aan de Schuttershofweg 32 en ervaar het zelf!